Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Ένα, δύο, τρία πραγματάκια μωρέ...


Τελείωσε όπως κατάλαβες η νοσηλεία μου, άλλωστε όλα τα ωραία τελειώνουν γρήγορα, το ίδιο λέω και στην γυναίκα μετά το σεξ αλλά πάντα μου απαντά «πολύ αγενές εκ πέους σου». Λοιπόν, πάμε όμως γιατί σήμερα είμαι τσιτωμένος.

Αρχικά αυτοί οι μπάσταρδοι οι δημοσιοκάφροι δεν έχουν βαρεθεί εδώ και 5 χρόνια να ασχολούνται μέρα-νύχτα με την κρίση λέγοντας πράγματα που δεν καταλαβαίνουν και προσπαθώντας να σε πείσουν ότι είσαι και τυχερός που η ανεργία είναι μονο 26% και ο βασικός μισθός 512 γιούρα. «Η Ελλάδα πήρε τη δόση, αλλα πρέπει να μειωθεί ακόμα πιο πολύ το δημοσιονομικό έ(γκ)λλειμμα, και να σας γίνουν οι κώλοι να και με αγώνα θα πετύχουμε εμπορικό κλαιώνασμα, διότι το πηλίκο αυτών των δυό επι το γινόμενο φρούτο θα μας βγάλει από την κρίση σε 6 μήνες».  Και ναι εσύ μπορεί να γελάς cause I am hilarious (ναι ο παππούς μου το λέει και αυτό), αλλά φίλος έτσι είναι, δεν έχουν ιδέα τι μας τσαμπουνάνε με μόνο στόχο να σε πείσουν πως η κυβέρνηση απέτρεψε την χώρα «από βιασμό αράπη, τραβεστί πρώην μπασκετμπολίστα, σε απλά γλυκό πρωκτικό σεξάκι!» και εσύ μαλάκα ξεφυσάς ανακουφισμένα λες και η αντίπαλη ομάδα έστειλε την μπάλα δοκάρι.


Δεύτερους στη λίστα έχω αυτούς που με αποκαλούν χυδαίο και πρόστυχο επειδή βρίζω στον καθημερινό μου λόγο, όχι αγαπητοί επικριτές (αρ)χυδαίος ή προστυχάντζας είναι αυτός με το πολύ χαμηλό ηθικό επίπεδο, βλέπε την από πάνω παράγραφο και θα με πιάσεις καλύτερα ασούμε, το να χώνεις κανα μπινελικάκι να γίνεις πιο καλά αντιληπτός είναι που σε κάνει πιο ηθικό διότι εκφράζεις περισσότερο τις σκέψεις σου από όσο ο επικριτής…


Και επειδή όπως κάθε σοβαρό μοβόρο ρσενικό που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και εγώ αποκλείεται να αφήσω κάτι στο 2 από το να το πάω στο 3, οπότε συνεχίζω με τους «εγώ πότε δεν έχω μεθύσει» ή «πότε δεν έχω μεθύσει σε σημείο να μην ξέρω τι κάνω». Εκείνη την στιγμή που φαντάζεσαι να τον/την πιάσεις από τον λαιμό και να του/της πεις «ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ?», σφίγγεις τα δόντια και απλά λες «Μα κάτσε ρε παιδί μου…» ή «αλήθεια ε?». Αυτοί οι άνθρωποι νομίζουν ότι το να μεθύσεις σημαίνει πως σε κυριεύει ο βόλντεμορτ και σου ελέγχει ψυχή-μυαλό-σώμα και βιάζεις σκύλους, κλέβεις γιαγιάδες και το πρωί δεν θα θυμάσαι τίποτα.


Όχι αγαπητέ δεν είναι αυτό το μεθύσι, αν σε έχεις πιάσει να χορέυεις Τάμτα, να λές σε φίλο σου «σε αγαπάω ρε μαλάκα», να είσαι τίγκα χαρούμενος ή καταθλιπτικός χωρίς λόγο, να παραπατάς, να κάνεις ερωτικές εξομολογήσεις και και και ΕΙΣΑΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ!

Αυτά λοιπον από έναν άνθρωπο όπου όποτε μπαίνει στο μετρό αυτό ήδη έχει φτάσει και φύγει, όπου στον ηλεκτρικό ανοίγουν πρώτα οι απέναντι πόρτες και του παίρνουν όλες τις θέσεις και που στο λεωφορείο θα γνέφει αγανακτησμένος στις ρατσιστικές προτροπές του κολόγερου που η μόνη άδεια θέση ήταν δίπλα του.



7 σχόλια:

  1. η αλήθεια είναι πως γράφεις σα μια φίλη μου που τα μισά καταλαβαίνω.
    αν πράγματι ήσουν στο νοσοκομείο, γιατί δε μου έστειλες μέηλ; ίσως μπορούσα να σε βοηθήσω με το δικό μου νοσοκομείο...

    πάντως αν νοσηλεύτηκες, περαστικά.

    όσο για το οσα λέτε οι άντρες, ποια γυναίκα νομίζετε ότι σας πιστεύει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα αυτή τη σύγκριση να τη λάβω ως κάτι καλό ή αρνητικό ασούμε?

    Όχι δεν νοσηλεύτηκα πραγματικά είναι η αλήθεια, είναι στη σουρέαλ-σφαίρα του ψυχιάτρου,

    δικο σου νοσοκομείο??

    Κοίτα αναφερόμενος στην πλειοψηφία σας (γυναικών) άμα κάποιος πλασαριστεί σωστά ως διαφορετικός-ψαγμένος-ντεμί τύπος, μπορεί να πουλήσει σχεδόν οτι θέλει...αυτο έχω παρατηρήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα αναφερόμενος στην πλειοψηφία σας (γυναικών) άμα κάποιος πλασαριστεί σωστά ως διαφορετικός-ψαγμένος-ντεμί τύπος, μπορεί να πουλήσει σχεδόν οτι θέλει...αυτο έχω παρατηρήσει.

      αλήθεια λες. σου είπε κανείς ότι οι γυναίκες δεν είναι ψωνάρες;
      στη σχέση μετά δεν πιστεύουν. μέχρι να κανουν σχέση, πιστεύουν τα πάντα! μετά υφιστάμεθα μια μετάλλαξη...

      Διαγραφή
  3. Δεν έχω μεθύσει. Τα ποτήρια που έσπασα κάτω, οι αγκαλιές με φίλους και αγνώστους, τα ζεϊμπέκικα και τα κεράσματα στα γκομενάκια ήταν επειδή είχα έρθει στο κέφι. Αν είναι δυνατόν να λέμε ότι μέθυσα επειδή ήπια μισό μπουκάλι βότκα, μισό μπουκάλι ουίσκι και κάτι υποβρύχια.... Ντροπή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πεστα πρόεδρα πέστα, το γελοίο είναι ότι αμα του πείς ρε μαλάκα μα έκανες όλα αυτά τι δεν είχες μεθύσει θα σου πει " ναι ρε μα ήξερα τι έκανα δεν ήμουν μεθυσμένος", ε και εκεί νιώθεις σαν να προσπαθείς να πείσεις χριστιανό πως η θρησκεία του είναι μαλακία...

      Διαγραφή
  4. Εγώ όσο και να μεθύσω πάντα ξέρω τι κάνω...
    ...άλλο που το επόμενο πρωί το μετανοιώνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρτάλι βλέπω να τα ακούς και εσυ...στο τσακ αλλα το έσωσες...

      Διαγραφή