Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

O Χαβαλές Το Καβλάκι Και ο Αλβανός (ΟΧΙ δεν είναι ανέκδοτο)


Εμπνευσμένος από τους καμένους της Ρίας και από την αίτηση της Δάφνης της Βας.

Άτομα τα οποία σημάδεψαν την ψυχή και το κλινικά διαταραγμένο μου μυαλό.

Ο Χαζοχαρούμενος-χαβαλές : ήταν ένας τύπος κάπου εκεί στο τελευταίο θρανίο, (όποτε δηλαδή ήταν μέσα στην τάξη) ήταν χαζός και πάντα ο μπάσταρδος χαμογελούσε και εμείς οι πιο intellectuale τον θεωρούσαμε “χαμηλού επιπέδου” και “ρηχό”. Η δυσβάσταχτη αλλή-θεια είναι ότι το ζηλεύαμε το πουστράκι που μπορούσε και χαιρόταν επειδή απλά κορόιδευε τον χοοοοοντρό στην α-ταξη-α ή επειδή ζωγράφιζε πούτσες με χιονοσπρέι στον τοίχο. Ενώ εμείς “οι καλτ” γελούσαμε με τις μαλακίες του, όταν κοίταζαν τα go-μενάκια ρίχναμε και ένα βλέμμα του στυλ “μα τι κάνει αυτός τον ο μαλάκας…” και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ήταν ο τύπος που τον ήθελες από κοντά στην πενταήμερη (και όχι πενθήμερη ρε φλώροι!) για να μην χάσεις τις μαλακίες που θα κάνει… Πανεβλακήνειες στόχευε ΑΣΣΟΕ αλλα τελικά ήταν ΑΣΤΟ-Ε και μπήκε σε ένα κωλοΤΕΙ παράλληλα όντας θαμώνας στο παγκάκι της πλατείας. Αυτός ο καψερός πήρε μια χαρά αγάπη από την οικογένεια του , αλλά λίγο η αδερφή του που είναι αστέρι στα μαθήματα και πιο έξυπνη , λίγο η limited δυνατότητες του τον έκαναν αυτό…

Το Καυλάκι-Το Καυλέτο :Η κλασσική Go-μενα που ναι ήταν ωραία και ναι θα γίνει το MILF-ειγ της γειτονιάς.  Η ανασφάλεια της βαρούσε κόκκινα (λόγω απόρριψης του φάδερ θες?) και έτσι είχε βασίσει όλο το εγώ της στην εμφάνιση της.  Δεν θεωρούνταν παρτάλι-ως , επειδή δεν φάσωνε “όποιον ναναι” αλλα μόνο τους “Mouuuyyynaro000ooZz” και έτσι για κάποιο περίεργο, διεστραμμένο λόγο δεν θεωρούταν τσουλάκι. Φυσικά κατά τις κουλτουρέ-ωραίες γκόμενες όπως και για τα μπάζα ήταν μια “ρηχή και καρατσουλάρα του κερατά και φοράει και μόνο κολάν και ενισχυμένα σουτιέν, ΜΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΡΕ?”. Βέβαια και για μένα όσο τανάκι ήταν η «εύκολη» της τάξης το ίδιο ήταν και αυτή, δεν προκύπτει πουθενά ασυλία λόγω εμφάνισης και ντεμεκ επιλεκτικότητας! Φυσικά εκείνη ασχολούταν με τις τέχνες ή την ποίηση ξεγελώντας τους άλλους αλλα πρωτίστως τον εαυτό της ότι δεν είναι ρηχή, και ότι το διαζύγιο των γονιών της την κρατάει ξύπνια τα βράδια γράφοντας ή ζωγραφίζοντας “αλλα αυτά δεν τα έχω πει σε κανέναν, εντάξει”

Ο Αλβανός: ή αλλιώς ο άνθρωπος με το ποινικό μητρώο-γλουόχι δεν εννοώ την εθνικότητα ούτε εκφράζω ρατσισμό και παπαριές (όποιος με διαβάζει ξέρει). Αυτός ήταν από τους πρώτους που “έβαφε”-τουλάχιστον έτσι νόμιζε- με σπρέι , είχε το δικό του “crew” με πολύ εμπνευσμένα ακρωνύμια όπως M.Oy.Ni, τα έβαζε συχνά με τους καθηγητές γιατί ήταν “ντόμπρος, ειλικρινής, και δεν έγλυφε τον κάθε πουστόγερο” βέβαια όλως περίεργος όταν πλησίαζαν οι εξετάσεις περνούσε τα μαθήματα στο τσακ χωρίς να ξέρει ούτε να αντιγράψει… πώς άραγε..ΜΑ ΠΩΣ? Από τους πρώτους που ασχολήθηκαν με την φούντα, πάντα κομπολόι ή έστω ένα περιπτερίσιο μπεγλέρι και πάντα ετοιματζίδικα τσιγάρα, κατά προτίμηση Marlboro και κόκκινα. Ο συγκεκριμένος τύπος είχε φάει χοντρή απόρριψη από φαμίλια και αυτό τον έκανε να νιώθει άχρηστος και ανάξιος από μεγάλες καταξιώσεις και έτσι πάντα υποσυνείδητα ζήλευε τους καλούς μαθητές αλλά τους έλεγε φλώρους(σικ).


                 Ο Γαμάτος: ΕΓΩ ΡΕ!

16 σχόλια:

  1. Ρόδα τσάντα και κοπανα θυμίζει το αφιέρωμα σου...
    Αν εξαιρέσεις τον τελευταίο χαρακτήρα που μας ήρθε από το beverly hills

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλώ πολυ ανακαλέστε αμέσως, θίγομαι για κλοπή πνευματικών(?) δικαιωμάτων...
      Ναι δεν ξέρω που το βρήκα είναι η αλήθεια αλλα φαίνεται πολύ κουλ ρσενικό.

      Διαγραφή
  2. Το καβλέτο πολλές φορές χαρακτηριζόταν και ως τσουλάκι και "αυτή ρε μαλάκα έχει πάρει το μισό σχολείο". Πώς τύχαινε βέβαια κάθε φορά εμείς να βρισκόμασταν στο άλλο μισό δεν το καταλαβαίνω.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πρώτη φώτο με τον τύπο τον αρκουδιάρη,ομορφιά ατελείωτη.Να πέσεις στον έρωτά του και να μη σε θέλει ένα πράγμα :p
    Οι κατηγορίες που αναφέρεις γνωστές,αλλά η τελευταία τα σπάει,χαχαχαχαχα.Εγώ ο γαμάτος λέει,χαχαχαχα.Άψογος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Της αρέσουν οι αρκουδιάρηδες:τσεκ
      Αναγνωρίζει τις κατηγορίες μου:τσεκ
      γελάει με τα αστεία μου:τσεκ

      Εντάξει συγκινούμαι που υπάρχει άνθρωπος που να με πενεύει έτσι..αι στο γεροδιάολο νυχτιάτικα...

      Διαγραφή
  4. και κάθε πρωί που κοιτιέσαι στον καθρέφτη, λες: ευχαριστώ το θεό που με έκανε ψηλό ωραίο και προπάντων μετριόφρων!!!

    καλό βράδυ!

    αύριο πρωί έχει καμένο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αποτυχημενος επιστημονας, με σημειωσεις γενετικης στο αιπαντ φερμενες απο το εξωτερικο, που συγκινειται οταν τον αποκαλουν αρκουδα ενω στην πραγματικοτητα οι μονες τριχες που εχει ειναι αυτες οι μακριες-απλυτες στο κεφαλι του και κανει κοπυ πειστ το "θανατος" γνωστης ιντερνετικης φυσιογνωμιας με μοναδικη διαφορα τις καγκουροψυχολογικες δηλωσεις μετα απο το κραξιμο τυπου "δεν πηρε αγαπη απο την οικογενεια" η "εφαγε απορριψη απο τον πατερα".

    να με συμπαθας Μπαμπη μου ξερεις ποσο σ αγαπω αλλα εδω γερο φειλ, φιλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πλασ, που σε ρε Πετρο? χρονια κ ζαμανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Elenalda να σε συμπαθαω Elenalda μου, αλλα πόσο που μπαίνεις στο σπιτικό μου να με πείς ότι clopyιάζω απο άλλους αξιοσέβαστους συνμπλογκιτες μεν καμιά σχέση με μένα δε. Παρακαλώ ανακαλέσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Α, και οι ομοιότητες της γραφής μου είναι περισσότερες με τον Κωστάκη Αναν παρά με τον φίλο που υπονοείς, και στην τέχνη δεν υπάρχει παρθενογένεση (σικ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ξερεις οτι δεν ανακαλω, και καπου στο βαθος ξερεις οτι εχω και δικαιο. για την τεχνη και την παρθενογενεση συμφωνω, μα ρε Μπαμπη αυτο οχι ο μπιντες του Duchamp, ουτε ο μπιντες του Βυζαντινοτετοιου δεν ηταν! Εμπομενοοοος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα το παίξω υπεράνω και θα απαντήσω με μια επιστημονικά τεκμηριωμένη άποψη: Βρε α στο γεροδιάολο! χοχοχο

    Σιλικόνη τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σ' αγαπω χαμενο κορμι. κατσε γραψε τιποτα της προκοπης τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή