Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Σκόρπιες σκέψεις(Ναι την είδα και εγώ λογοτέχνης)


Τι γραφικός  ωραίος τίτλος ε? Ορχιδέα (λανθασμένο autocorrect, αρχίδια ήθελα να γράψω),αυτός ο τίτλος αδερφέ είναι η λογοτεχνική μεταμφίεση του «δεν έχω έμπνευση σήμερα, θα γράψω ότι κατεβάσει η κούτρα μου, άλλα για να ψαρώσει ο κόσμος ας το πούμε σκόρπιες σκέψεις». 


Ναι, τι ναι?, Ναι έγινα και εγώ ένας ποιητής, ένας καλλιτέχνης από αυτούς που επειδή δεν θα τον εκδόσουν ποτέ θα φταίει ο «mainstreamισμός» και θα βαφτίσω την δουλειά μου «underground»όχι επειδή δεν αξίζει να εκδοθεί ούτε στο κοσμοπόλιταν αλλά γιατί με φάγανε τα κυκλώματα των εκδοτικών οίκων…αυτά που λές, εσυ? Εγω αδερφέ τον αναπτήρα που σου ζήτησα περιμένω…

Λοιπόν, σκόρπια σκέψη νάμπερ γουαν(1): Τηλεόραση  Ναι τηλεόραση  Ποιος διάολος που γεννήθηκε μετά το 83’ βλέπει πλέον τηλεόραση? Ρε μάστορα ΜΟΝΟ το youtube έχει κάνα δις κανάλια που ΕΣΥ επιλέγεις πότε και ποιο θα δεις άλλα ΕΣΥ βλέπεις τηλεόραση που έχει το τρομερό ποσό των:5-6 κανάλιων? Και μου πήρες και αποκοποικο-γάμησεμε ουτε να το πω δεν μπορώ. Αμ ο άλλος που έχει και νόβα «για να βλέπω κανα μούβι και καμιά μπαλίτσα ρε», ρε Αινσταίν των Πατησσίων, torrent? Livestreaming? Αν αυτές οι λέξεις δεν σου λένε τίποτα και έχεις γεννηθεί μετα το 83’ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ να βάλεις mega να δείς Σουλα-ο-μαν ο μεγαλοψωλής…




Δεύτερη σκόρπια σκέψη(2) (ευτυχώς που βάζω και τους αριθμούς σε παρένθεση μην μπερδευτεί κανένας): Τρόλ. Ρε αλάνια το ότι κάθεται ένας μπροστά από την καμέρα του πισέου του και λέει σάπια ανέκδοτα χωρίς να γελάει ή επειδή κάποιος παραδίδει μαθήματα πωςναβάζειςπορτοκαλάδα ΔΕΝ είναι αστείο επειδή απλα βαφτίζεται «τρολ». Τρολ είναι όταν κάνεις πουτάνα το κεφάλι του φίλου σου με κάτι μη-αληθινό γελώντας με τις αντιδράσεις του! Το κάναμε πριν βγεί στο ίντερνετ, το κάνουμε και τώρα και ΕΙΝΑΙ αστείο ΧΩΡΙΣ να το βαφτίζουμε κάπως!



Τρίτη και Ιατρική( και καλά αστείο, αντί για φαρμακερή): Swag. Ε αρκεί, τι να πω για αυτό.

ΑΑΑΑ να μην ξεχάσω, ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ public. Ήμανε προχθές στο κατάστημα της αγίας παρασκευής υπογράφοντας την ποιητική μου συλλογή( τρεις το λάδι τρεις το ξύδι, ναι αρχίδια δεν ήρθε κανείς σας) και είχαν το ΘΡΑΣΣΟΣ να με πετάξουν έξω, με κάτι ψευτοδικαιολογίες του κώλου, του στυλ «Είναι παράνομο να εισέρχεστε πίσω από τον κισέ του ταμία και να εκτυπώνεται χαρτια Α4 και να τα υπογράφεται και να τα δίνετε σε όποιον μπαίνει», αλήτες καπιτάλες!


Υγ. Ed Helms είσαι ανεπιθύμητος, μη-αστείος και ατάλαντος, σήκω και φύγε από το TheOffice αλλιώς η original θα κάνει κατάληψη στα γραφεία(ναι τα offices, αστείο και στα αγγλικά γαμώ τη μόρφωση μου γαμώ δηλαδή)

Yγ2. Ίσως το χιούμορ μου σήμερα να ήταν εριστικό αλλά, χέστα δεν έχει αλλά…

Υγ3. Πόσο κουλτουρέ είναι τα πολλά υστερόγραφα…

8 σχόλια:

  1. Κάψιμο στην τηλεόραση και θάψιμο κάτω από πυραμίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν κατάλαβα, τι κοσμοϊστορικό συντελέστηκε το 1983 και μας έχεις για ανθρώπους των σπηλαίων τους παλαιότερους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τίποτε δεν έγινε το 83, αποτέλεσμα στρογγυλοποίησης είναι. Το πήγε 30 χρόνια πίσω, στρογγυλό νουμεράκι. Εσύ πάλι ρε Παρτάλι, αφού διαβάζεις σκόρπιες σκέψεις, είναι ανάγκη να πιάσεις σκούπα και φαράσι;

    Νυκοκύυυρηη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε ιταλε, όχι μόνο γεννήθηκα πριν το 83 αλλά πήγαινα και λύκειο τότε. μας έχεις εντελώς χεσμένους, αλλά μη νομίζεις ότι δεν ξέρουμε να πιάνουμε πισί στα χέρια μας!
    αν δεν είμασταν εμείς ρε, τι θα ξέρατε εσείς τώρα; εεε; εεεεεε;

    άντε καλό πάσχα και πρόσεχε με το αρνί και το τζατζίκι, σέρνεται και παγκρεατίτιδα στην πιάτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υ.Γ. 1: Πήγα να σχολιάσω στην προηγούμενη ανάρτηση,δεν ξέρω τι μου έριξαν χθες στο ποτό.

    Υ.Γ. 2: Αυτό με την τρίτη και Ιατρική... με κρατά ακόμη καθηλωμένη.

    Y.Γ. 3: Οι ταμίες των Public δεν την παλεύουν. Μια φορά,ένας μου είπε "Άντε γεια!",την ώρα που έφευγα,λες και μιλάει στον μπάρμπα του.

    Υ.Γ. 4: Αποκωδικοποιητής.

    (είμαι και πολλή κουλτούρα με τα υστερόγραφα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή