Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Μια θεωρία από της φυγής τα μέρη…

Ναι οκ, για μια απλή θεωρία μου θέλω να γράψω απλά έβαλα τίτλο να μοιάζει με τραγούδι των active member ώστε να δείξω ψαγμένος. Πάμε:
Μετα από μια τρομακτική έρευνα όσο ως προς το βάθος της όσο και ως προς τον χρόνο της (ναι ναι, απλά άνοιξα το κοσμοπόλιταν και το έκλεισα) ήρθε η ώρα να παρουσιάσω την θεωρεία μου για τον πυρήνα της διατήρησης μιας σχέσης. Βαρέτο? Γραφικό? ΣΙΓΟΥΡΑ, ίσως, αλλα αφου έκανες το διαολέμενο το κλικ κάτσε διάβασε τωρα.

Λοιπόν, για να την παλέψει μια σχέση σε καλό επίπεδο μακροχρόνια χρειάζεται να παίζει καλή μπάλα σε τρία επίπεδα, ή έστω σε ένα από τα τρία για να αντέξει βραχυπρόθεσμα.

1 επίπεδο: Επικοινωνία, άμα τον άλλον ρε μαν δεν τον νιώθεις πρωτίστως φίλο και να είσαι άνετος να ξεστομίσεις ότι κατεβάσει η κεφάλα σου, ακόμα και μια άρρωστη ανησυχία σου, τότε ή έχεις σχέση των 16χρονων ή απλά ένα casualfucking- που λέει και ο παππούς μου εκεί στο μπέρμπιγχαμ- που το αποκαλείς «σοβαρή σχέση» (εμετός και αηδία σε αυτή την έκφραση). 


2 επίπεδο: Ερωτισμος, καλέ μου αναγνώστη γνωρίζω πως δεν έπιασα τον παππά από τα αρχίδια γράφοντας αυτό, αλλα πολύς κόσμος θεωρεί τον ερωτισμό και το σέξ κάτι ρηχό σε μια «σοβαρή σχέση» (ναι πάλι αηδία και εμετός). ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, και δεν είναι μανς διότι ΝΑΙ πρώτα περιμένεις ένα καλό mindfuck από τον σύντροφο σου αλλά μετά αυτό πρέπει να μετατρέπεται σε ένα καλό fuck( φωνή από μέσα: σιγά το λογοπαίγνιο ρε μαλάκα…). Άλλωστε για ένα καλό σεξ τα πρώτα δυο πράγματα που χρειάζονται είναι α)χημεία β)πάθος για τον άλλον, άμα δεν έχεις καλό σεξ δεν έχεις αυτά τα δύο, και άμα δεν έχεις αυτά τα δύο προφανώς κάτι δεν πάει καλά με την σχέση μανς…

3 επίπεδο: Διασκέδαση,  το τελευταίο επίπεδο Μαν δεν χρειάζεται και πολύ ανάλυση ναούμε, άμα δεν γουστάρεις να πάρεις τον άλλον να πιέτε μια δυο, δέκα μπύρες  και να πεθάνετε στο γέλιο, ή απλα να γουστάρεις να παρτάρεις μαζί του τότε…λοςπου… Α ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ : Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν εννοώ να γίνει ο σύντροφος σου η παρεά σου ή η μοναδική παρέα σου, άμα δεν έχεις ανεξάρτητη ζωή τότε μάλλον έχεις εξαρτημένη σχέση.

Φλόρικο κείμενο, ισχύει, αλλά να μην με δει ρε φίλε κανά κοσμοπόλιταν να με πάρει να κονομήσω? Και μετά να γράφεται στα σχόλια «ρε ο ιταλός το ξεπούλησε δεν είναι πια real» και να γίνω ο Βουρλιώτης του μπλογκσποτ?? Ε?..

Υγ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΕΔΡΟ ΜΠΎΡΑ ΠΙΣΩ. ΛΑΘΟΣ. Χ-Ρ-Ε-Ι-Α-Ζ-Ο-Μ-Α-Σ-Τ-Ε  ΠΕΔΡΟ ΜΠΥΡΑ ΠΙΣΩ!

8 σχόλια:

  1. μια χαρά σε βρίσκω...
    εγω γράφω ή πιο σωστά έγραφα στο κοσμοπόλιταν, λεω να σε συστήσω...

    καλό σαββατοκύριακο αγόρι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η επικοινωνία, αγαπητέ μου φίλε, είναι εξαιρετικά δύσκολο εγχείρημα. Ειδικά όταν ο άλλος, συνήθως η κοπέλα, θεωρεί σαν επικοινωνία την γκρίνια, την επιβολή της γνώμης της ή την άρνησή της να συμβιβαστεί.

    Με βάση την εμπειρία μου, αυτό που θες για το σεξ, πλην της χημείας και του πάθους που εύστοχα αναφέρεις, είναι λόγια. Όπως σωστά το αποκάλεσες mindfuck. Προσοχή, όμως: να τα νοιώθεις τα λόγια. Τότε απογειώνεται το πράμα. (Ρε μάγκα, με τάραξες βραδιάτικα!)

    Τέλος, περί διασκέδασης συμφωνώ και επαυξάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χαρά τα λες εσύ,μαν. Στην πράξη,όμως,δυσκολεύει το πράγμα,γιατί απαιτείται αυτογνωσία κι απ' τις δύο πλευρές. Να κάνω την αυτοκριτική μου,να δω ρε παιδί μου πού τη χάνω την μπάλα και το ίδιο πρέπει να κάνει κι ο Αυτός,αλλιώς το διαλάμε ασούμε κι ησυχάζουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποια επικοινωνία; Δύσκολα βλέπεις ζευγάρια να επικοινωνούνε (εκτός από σεξουαλικά). Ο καθένας το χαβά του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είχα πολύ καιρό να διαβάσω νηφάλιο σου ποστ...
    Και γιατί φλώρικο; Μια χαρά τα λες, αλλά που μυαλό εκεί στο κόσμοπόλιταν να προσλάβουν ατομα σαν και εσένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσύ καλά τα λες,αλλά λίγοι είναι εκείνοι που επικοινωνούν και το βλέπω γύρω μου σε φιλικά ζευγάρια.Προσωπικά,ευτυχώς το έχω πετύχει και είναι το πιό βασικό σε πληροφορώ σε μία σχέση.Είναι πολύ όμορφο να ξέρεις ότι μπορείς να κάτσεις να μιλήσεις στο σύντροφό σου και να ξέρεις ότι σε καταλαβαίνει και σε νιώθει...το ίδιο βέβαια ισχύει και για σένα,να καταλαβαίνεις και να νιώθεις τον άλλο.
    Φιλάρες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μωρ' τί καλά που τα λές!!!
    Πού'σουνα κρυμμένος εσύ τόσο καιρό????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πες τα αγόρι μου!!!!!

    Συμφωνώ απόλυτα και πολύ χαίρομαι που είμαι ακριβώς σ'αυτή τη φάση ναούμ!

    Κ εγώ θέλω πέδρο μπύρα αλλά μάλλον λόγω της κατάστασης που περιέγραψα με μία πρόταση πιο πάνω, δν έχει λαβές να κράξει!!
    Μάλλον σε ρομαντική κοκομεντί θα πάει η φάση και κάνει πολύ ζιέστα για τόσο μέλι.

    Και ένα αντισυμβατικό σχόλιο:
    Μέταλ, ΠΑΟΚ, Κρουσόβιτσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή