Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Τα Club ΔΕΝ είναι διασκέδαση!


Λοιπόν συμφωνώ ότι δεν είναι και το πιο καινοτόμο άρθρο, αλλά δεν θέλω να κράξω τα clubs (ότι παίζουν ηλίθια μουσική και τα γραφικά) αλλα να πω γιατί ΔΕΝ είναι μορφή διασκέδασης. Δηλαδή ότι ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πήγε εκεί για να διασκεδάσει. ‘Αρχικά ας δούμε τους λόγους που οι clubόβιοι υποστηρίζουν πως μπορείς να περάσεις καλά σε ένα club.

Ο πρώτος και γραφικότερος ειναι ο χορός, ΝΑΙ ο χορος! Ποιος χορος ρε μαλακα? Μα τον θεο, απο τους 100 μαλακες που ειναι εκει μέσα υπάρχουν 5 γυμναστηριοRNBοκάγκουρες που όντως χορεύουν, αλλα οι υπόλοιποι 95 κάθονται και τους σχολιάζουν και καλα ως “καραγκιόζηδες” ‘η  ως “κοιτατικανουνγιατιςγκομενεςοιμαλακες”. Και αν πιστεύεις πως υπερβάλλω , σκέψου τον εαυτό σου πως “χορεύει” σε ενα κλαμπ (ναι αυτο το κουνηματάκι με τα γόνατα μπρός-πίσω και ξανά κρατώντας το ποτό, ΜΠΡΑΒΟ, αυτό!)

    Επιχείρημα νούμερο 2: “Να δεις λίγο κόσμο ρε παιδί μου, κανα γκομενίλι, να παρτάρεις ναουμ..”.  Αρχικά βλαμμένε, αμα θέλω να δω λίγο κόσμο μπορώ να παω σε μια πλατεία όπου και ΠΙΘΑΝΩΣ να μιλήσω με κόσμο χωρίς απλώς να κάνει πως με ακούει και να κουνάει το κεφάλι του χαμογελώντας! ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ! Δεύτερον για το γκομενίλια, οκ συμφωνώ, τα κλαμπ ειναι οι πιο ενδεδειγμένη λύση για να ρίξεις γκομενίλι, αλλα ξερώ γω, ναι ειναι διασκεδάστικο να ρίχνεις γκομενίλια, αλλα δεν βλέπω πως διασκεδάζει  μια παρεα επειδη καποιος προσπαθεί ρίξει γκόμενα(οκ εκτός αν ξέρεις πως θα φαει χυλόπιτα).  Και τρίτον πως στο διάολο θες ακριβώς να παρτάρω με το νερομένο μου πότο που κάνει και 8-10 ευρώ???(οκ, εκτος αν εχεις παρει το Clubαικο δάνειο Πειραίως” και γίνεις φέσι)    


 Άρα για να κάνουμε μια πρόχειρη σούμα, μιλάμε για ένα μέρος όπου δεν μπορείς να αρθρώσεις μια γαμημένη πρόταση με τον διπλάνο σου (κοινως, πάει η επικοινωνία), μιλάμε για ένα μέρος που ακομα και να θυσιασεις την επικοινωνια για την μουσική, μην ξεχνας πως την θυσιάζεις για να ακους νταπα-ντουπα ή Παντελίδη! Μιλάμε για ένα μέρος όπου η πιο ανθρώπινη επαφή είναι το στριμωξίδι και το ακούμπισμα ενός κώλου όπου συνόδευεται με χαμογελάκι στον “φιλάρα” δίπλα σου. Μιλάμε για ένα μέρος όπου για να “παρταρεις” και να κάνεις κεφάλι θες το 1/10 του βασικου μισθού της Ελλάδος (50-60 ευρώ). Τέλος μιλάμε για ένα μέρος οπου περα απο το κοζάρισμα και αυτο που ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ χορο, δεν κάνεις τίποτα αλλο. Αν διασκεδαζεις σπαταλώντας 50-60 ευρω, χαραμίζοντας την επικοινωνία με τους δικους σου, την ακοή σου σε τίγκα απαίσια μουσική για 5 ωρες, ενα ξενύχτι και άλλα πολλά με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ σκοπό να σε βρεί το ξημέρωμα με μια τύπισα που ουτε καλά αναγνώριζες μες το σκοτάδι, τότε οκ είσαι εντάξει με τον εαυτό σου αλλα τι σκατά ειναι ο εαυτός σου για να εισαι εντάξει με αυτο?


Υγ. Πραγματικά μυθικές οι μορφές των κοριτσιών στις 6 το πρωι στο κοντινο τυροπιτάδικο με την μάσκαρα να τρέχει, τα τακούνια βγαλμένα και με μια θλίψη στα μάτια που λεει “οκ άλλο ένα Σάββατο που έπεισα τον εαυτό μου οτι περνάει καλά, ωρα για ύπνο”.

Υγ1.  Δεν ειμαι κανας ρομαντικός-γραφικός να μιλάω για ρηχά συναισθήματα ανθρώπων και τέτοια, είδες ποσο πρακτικά το εξέτασα το ζήτημα, οπότε μην αρχίσεις τις δικαολογίες του “Δεν μπορειτε να καταλαβετε πως δεν ήμαστε ρηχοί επειδή παμε σε κλαμπ”

ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ: ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΒΡΕΙ Η ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ, ΠΗΓΕΣ ΤΣΑΜΠΑ ΩΣ ΕΚΕΙ!, ακομα και να σε βρει ομως ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?

Quiz: Άραγε που αλλού σπαταλάς 50-60 ευρώ ώστε να περάσεις καλά χωρίς επικοινωνία αλλα μόνο με σωματική ηδονή? 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου