Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Single ή Σχεσάκιας?ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ!


Ε και που λες, όπως καθόμουν προχθές με τον ψυχίατρο (ναι, άλλη μια συνεδρία) πιάσαμε το θέμα: σχέσης και one night stands , και εκεί που πάω να του σκάσω την ΘΕΩΡΙΑΡΑ μου, αρχίζει και με ρωτάει για τις σχέσεις μου με τις κοπέλες και οικογενειακά (ναι τόσο κουτσομπόλης ο γιατρός, δεν με άφησε να του πω τα δικά μου ναουμ..), όποτε θα ΕΚΘΕΣΩ ΕΔΩ, την θεωρία μου.


     Καταρχάς το δίλλημα σχέση ή one night stands δεν απαντιέται διότι ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ! Είναι σαν τα διλλήματα : Angelina Jolie ή Jenifer Aniston, λες και θα σου σκάσουν ποτέ αυτές οι δυο με τα πόδια ανοιχτά και θα σε περιμένουν να κάνεις ά μπε μπα μπλόν για να επιλέξεις.( Ναι οκ, Jolie..Βασικά, όχι ΣΙΓΟΥΡΑ Jolie) . Λοιπόν ξεφεύγω όμως, το δίλλημα αυτό δεν υφίσταται διότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΣΧΕΣΑΚΙΑΣ και ο ONENIGHTSTANDUPακιας ή και αν υπάρχουν ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!  Να τα κάνω πενηνταράκια, ο άνθρωπος εκ φύσεως ΔΕΝ είναι μονογαμικό ον,  μονογαμικά όντα είναι αυτά που ζευγαρώνουν με ΕΝΑΝ παρτενερ για ΟΛΗ την ζωή τους, εμείς τα ανώτερα θηλαστικά δεν κάνουμε τέτοιες αηδίες( έ? ), επειδή όμως είμαστε και υποκριτούληδες φτιάξαμε την ντεμέκ μονογαμία που είναι και καλά ένας παρτενέρ για μικρή περίοδο αλλα μόνο ένας.  Οπότε εκ φύσεως ΔΕΝ γίνεται να είσαι σχεσάκιας, οκ? Γκέγκε?

Σχεσάκιας είναι αυτός που θέλει να μπαίνει από την μια σχέση στην άλλη γιατί είναι τόσο ανασφαλής που αν μείνει μια μέρα μόνος του θα πεθάνει.

     Πάμε όμως παρακάτω, από την μία εκ φύσεως ήμαστε πολυγαμικοί, όμως όποιος έχει ερωτευτεί έχει νιώσει ΠΟΣΟ ΣΤΑ ΚΑΜΠΑΝΕΛΙΑ ΤΟΥ γράφει οποιαδήποτε σεξουαλική πρόκληση συναντά, (και αυτό διότι ακόμα και πρόσκαιρα το συναίσθημα υπερνικάει το ένστικτο) και από την στιγμή που είναι ψυχολογικά υγιές άτομο και η σχέση του συνεχίζει να το γεμίζει σεξουαλικά αλλα και συναισθηματιά ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να μην ξενοκοιτάει ναουμ.. Όποτε ουτε ο STANDUPάκιας ΔΕΝ υπάρχει αφού μόλις ερωτευθεί πάει περίπατο η ΓΑΜΙΟΣΥΝΗ του!
Standupάκιας είναι αυτός που είναι τόσο χέστης που δεν άφησε ποτε τον εαυτό του να ερωτευθεί επειδή αμα τυχόν πληγωθεί, θα βραχυκυκλώσει το σύστημα.

   ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ? Ότι ο κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτως των κοινωνικών-οικογενειακών ερεθισμάτων του γουστάρει ΣΕΞ, άρα είναι εν δυνάμει standupακιας και από την άλλη είναι πολύ πιθανό να ερωτευτεί άρα είναι εν δυνάμει παρτενέρ.  ΟΠΟΤΕ, δεν υπάρχουν άνθρωποι που προτιμάνε τις σχέσεις από το σεξ ( απλά πείθουν τον εαυτό τους πως “ερωτεύονται” κάθε τρεις και λίγο, ώστε να είναι καλυμμένοι ηθικά για να έχουν πολλούς παρτενέρ ), και δεν υπάρχει άνθρωπος που προτιμά το σεξ από το να ερωτευτεί  (βασικά υπάρχουν πολλοί που είναι τόσο χέστες και φυγόπονοι που πιστεύουν το παραπάνω, αλλά απλά το “πιστεύουν”).

Υγ. Subscribe: Βάζεις πάνω δεξιά (στο κουτάκι που λεει enter your email address) το mail σου, πατάς submit, σου έρχεται activation link το πατάς, και όποτε ανεβάνει κειμενάκι ενημερώνεσαι! (Έλα πιο απλό πεθαίνεις!)

1 σχόλιο:

  1. Στο δίλημμα Ατζελίνα ή Τζένιφερ απαντώ Jessika Biel. Για να παραμείνουμε ανάμεσα στα ηθοποιά και να περιορίσουμε το εύρος επιλογών.

    Ο άντρας ο σωστός θα κάνει και τις ξεπέτες του αλλά όταν αγαπήσει είναι βράχος. Διαφορετικά μπαίνει στην κατηγορία του μεταξωτού φλώρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή