Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Μην μπερδεύετε τις έννοιες ΩΡΕ!




     Μετά τον ΠΑΤΑΓΟ (ναι, πάταγος έγινε κομπλεξικέ ψυχίατρε που δεν ήθελες να ακούσεις τις θεωρίες μου!) του προηγούμενου κειμένου , όπου ξεκαθαρίστηκαν κάποια major issues (είδες γιαγιά πόσο σπουδαγμένος είμαι???) της σύγχρονης κοινωνίας μας, είπα να σας ΒΟΗΘΗΣΩ  ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ να ξεκαθαρίσετε και κάποιες ακόμα έννοιες. ΕΤΟΙΜΟΙ? (καλά, είσαστε δεν είσαστε, ζμπουτσαμ). ΠΑΜΕ!

ΔΕΝ είναι τσούλες οι γκόμενες που πηγαίνουν με πολλούς!

     Και εξηγούμαι πολυαγαπημένε, κούκλαρε αναγνώστη (κάνε subscribe ή γίνε μέλος επιτέλους ρε ΜΑΛΑΚΑ!). Όπως εμείς τα αγοράκια έχουμε πουλάκια και μας αρέσει να ικανοποιούμαστε με το ερχόμαστε σε οργασμό αλλά και να νιώθουμε μάγκες με τους εαυτούς μας όταν ρίχνουμε ωραίο γκομενίλι, έτσι λοιπόν και τα κοριτσάκια έχουν μουνάκια που θέλουν να έρθουν σε οργασμό και, αντίστοιχα, νιώθουν ωραία μόλις τις ρίξουν ωραία γκομενίλια. ΟΜΩΣ, ΟΜΩΣ ΛΕΩ! Τσούλες και πουτάνες και μαλακισμένες είναι αυτές οι οποίες το παίζουν σεμνότυφες, κράζουν τις κοπέλες που είναι ολίγον τι πιο σεξουάλες ασούμε, αλλά πηγαίνουν με πολλούς. ΚΟΙΝΩΣ, δεν έχω πρόβλημα με τις ορμές και την καύλα του άλλου, έχω πρόβλημα με την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ του.

Α, και κάτι ακόμα. Εσύ, βλάκα, που λες πουτάνες τις γκόμενες που πηγαίνουν με πολλούς, είσαι ο ίδιος που τις λες κομπλεξικές όταν δεν σου κάθονται, έτσι δεν είναι???

ΑΛΛΟ αδερφή, ΑΛΛΟ gay

        Λοιπόν  και εδώ σε θέλω να συγκεντρωθείς. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ! Καταρχάς να ξεκαθαρίσω πως δεν πιστεύω ότι κάποιος είναι gay από επιλογή. Θα πρέπει κάποιος να είναι κάτι περισσότερο από σχιζοφρενής ή κλινικά άρρωστος ώστε να ΕΠΙΛΕΞΕΙ να ΑΠΑΡΝΙΕΤΑΙ ΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ με αντάλλαγμα να δέχεται όλον αυτόν  τον κοινωνικό ρατσισμό, όλη την οικογενειακή απαξίωση,  να αναγκάζεται να κρύβει την σεξουαλικότητα του και άλλα πολλά σε μια χώρα τόσο «προχώ» όσο το Ελλαδιστάν! Οπότε δεν έχω καμία πρόθεση να είμαι ρατσιστής μαζί τους, μάλιστα έχω γνωρίσει και πολύ σοβαρούς ανθρώπους που γουστάρουν πούτσα. Από την άλλη υπάρχουν και καραγκιόζηδες gay όπως ακριβώς υπάρχουν και καραγκιόζηδες straight οι οποίοι Α)προσβάλλουν τους ομοίους τους και Β)τους αποκαλώ αδερφές ώστε να διαχωρίζονται.
 Άρα,ναι, το να είσαι αδερφή σημαίνει να είσαι καραγκιόζης ή όπως νιώθει να πει ο καθένας αυτόν που του την σπάει, όχι το να έχεις διαφορετική σεξουαλικότητα!

  Και για να κλείσω με τις έννοιες (ναι clopyright) θα υπενθυμίσω ότι Α)οι μεγαλύτερες πουτάνες δεν πληρώνονται καν και B)οι μεγαλύτεροι μαλάκες δεν την παίζουν καν!

Μαλάκα έχω γίνει πολύ φιλόσοφος.Και εγώ του λέω του μαλάκα του ψυχιάτρου πως, αν με σταματήσει από τα Xanax, μπορώ να κάνω παπάδες…

5 σχόλια:

  1. Η λαϊκή σοφία έχει δώσει πλείστες απαντήσεις. Το λοιπό, αυτή που πάει με πολλούς λέγεται μεγάλη καρδιά. Τσούλα λέγεται αυτή που πάει με όλους (σχεδόν) τους άλλους, εκτός από εμάς!

    Τσούλα και όχι πουτάνα. Η 2η είναι αυτή που εκμεταλλεύεται το φύλο της, για να αποκομίσει ωφέλη, συνήθως χυδαία=οικονομικά.

    Υ.Γ. Αυτή η συνεχής μαλακία με το captca είσαι σίγουρος ότι χρειάζεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω ότι επέστρεψες τουρμπάτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Υπουργε Εσυ μου το πας τεχνοκρατικα με τον όρο της πουτάνας ασουμε, εγω το παω με το πως χρησιμοποιείται στην κοινωνια, εσυ έχεις πάρει άδεια απο το υπουργείο (μπλογκ σου) κανα μήνα τωρα, τι θα γινει?
    Αγνοω την λεξη captca πολυ μοντερνα, εννοεις τα κεφαλαία?

    @Kantharos Ω, μεγάλη τιμη μιστερ κανθαρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εννοεί τα γράμματα/κώδικα που πρέπει να πληκτρολογήσει κανείς για να δημοσιευτεί το σχόλιό του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν το εμφάνιζε σε μένα οπότες δεν το είχα παρατηρήσει,ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ ΟΜΩΣ! θα σου αποστείλω ειδική φόρμα "ευχαριστούμε για την παρατήρηση σας, εκτιμάμε πάντα την γνώμη σας και πιρι πιρι" ώστε να έχεις κάτι να φτιάχνεις σαΐτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή