Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Το γράμμα ενός τρελού (όχι ηλίθιε δεν είναι το νέο τραγούδι της Βίσση).


Αγαπητέ ψυχιάτρε (Dear psychiatrist που λέει και ο παππούς μου),
           
            Σου γράφω αυτό το γράμμα διότι ξέρω πόσο πολύ ζηλεύεις που τις γαματότατες ιστορίες-θεωρίες μου τις μοιράζομαι με την λαοθάλασσα των αναγνωστών μου και όχι μόνο μαζί σου ( και όχι εξυπνάκια δεν κάνω προβολή! ). ΑΛΛΑ, θέλω να σου εξηγήσω, αλήθεια, φαντάσου πως θα ήταν ο κωλοκόσμος μας αν ο Luther King είχε πει “I have a dream “ και να μην μας το έλεγε, φαντάσου ο Albert o Σταΐν να είχε μείνει στο E=mc (χωρίς το τετράγωνο ντε ), έτσι λοιπον και εγώ δεν μπορώ να σταματήσω να γράφω τώρα ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΩ, ναι, ΣΑΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΩ!


            Λοιπόν, θα επιστρέψω στις έννοιες μιας και το mailbox,κινητό,mailbox2, σταθερό και γραμματοκιβώτιο μου γέμισαν παρακλήσεις να ξαναναλύσω έννοιες (ναι ίσως να το παρατράβηξα με το γραμματοκιβώτιο…) Οπότε ετοιμάσου να ξαναποτιστείς με γνώση (και μαγκιά ασούμε)..


Άλλο κλάψα άλλο κλάμα



Αυτό το κομμάτι το αφιέρωνω κυρίως στις γυναίκες που νιώθουν τοοοοοσο καταπιέσμενες από αυτην την κοινωνία που τις αναγκάζει να φέρονται έτσι ή αλλιώς, ενώ εμείς οι άντρες κάνουμε ότι γουστάρουμε και δεν δίνουμε και λόγο. Σου έχω νέα :ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ. Όσο καταπιεσμένη νιώθεις εσύ που για να γίνεις πχ. σερβιτόρα θα πρέπει να είσαι γκομενάκι και να σου την πέφτουνε, όσο καταπιεσμένη νιώθεις που πρέπει να κάνεις την γατούλα αλλα και την winner το ίδιο ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ καταπιεσμένος είναι ο σύγχρονος άντρας όπου ΠΡΕΠΕΙ να είναι μονίμως ο μάτσο, ο γαμάω, αυτός που δε μασάει, αυτός που αμα δείξει πως αμα είναι ευαίσθητος τον λένε αδερφή, αυτός που αμα κλάψει γίνεται τοσο κουτσομπολιό ωσάν αμα φανεί λίγο βυζί της Μεναγάκη στο youtube. Οπότε απλά να διευκρινίσω πως ΕΣΥ που μεγάλωσες με τσιτάτα τύπου «οι άντρες δεν κλαίνε, μονο δακρύζουν», ΔΕΝ είσαι αδερφή ούτε αδύναμος αμα εκφράσεις και κανά συναίσθημα και πατήσεις και κανα δάκρυ ασούμε, ΜΑΓΚΑΣ είσαι που πας κόντρα σε αυτό που επιτάσει η πετάνα η κενονοία. Αδερφή και βλάξ είναι αυτός που για κάθε μικρομαλακία αρχίζει την μύρλα και την κλάψα. ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ (και χωρίς τις ξενέρωτες ).




Γκόμενακι και Γυναίκα

Ναι, ναι ξέρω ότι ήδη σκέφτηκες πως ξέρεις τι θα γράψω και πως ξέρεις τον από πάνω διαχωρισμό, αλλα α)στα καμπανέλια μου β) σιγά που θα γράψω αυτά που περιμένεις γ) όπως ξαναείπα το μπλογκ είναι δικό μου.


Λοιπόν, καταρχάς όταν ένας άντρας-αγόρι δει ΜΙΑ, κατευθείαν από το πρώτο γαμημένο δευτερόλεπτο στο μυαλό του έχει καταχωρηθεί είτε στην κατηγορία γυναίκα ή στην κατηγορία γκομενάκι, κυριολεκτικά από το ΠΡΩΤΟ δεύτερο. Για να αλλάξει μια γυναίκα κατηγορία στην πορεία είναι τόσο δύσκολο όσο το να βγεί ένας από την friend-zone κατηγορία-ΑΔΥΝΑΤΟΝ. Να το θέσω απλοϊκά στην κατηγορία γυναίκα  είναι αυτές που τις φαντάζεσαι σαν ωντότητες κανονικές, που δεν βλέπεις απλά μια ευκαιρία για σεξ, το γκομενάκι δεν το βλέπεις και πολύ σαν ωντότητα αλλα μονο ως μια ευκαιρία για σεξ. 

IQ, χιούμορ, βλέμμα, ντύσιμο, πρόσωπο τα σημαντικά κριτήρια για την κατηγοριοποιήση, ΑΑΑ και τα παπούτσια! Όπως είπε και ο δόκτορας ο σπίτις (House MD) “The eyes can mislead, the smile can lie,but the shoes always tell the truth”


Και μιας και έπιασα και quotations και τα τσιτάτα ασούμε θα σας κλείσω και με ένα κομμάτι από το τελευταίο βιβλίο του Κωστάκη Αναν «Έρωτας, με την πρώτη ματια. Με την δεύτερη ματιά, ήταν άλλο ένα ρούχο που φορέσαμε στην υποσυνείδητη προσπάθεια μας να μεταμφιεστούμε για να μοιάζουμε στους γονείς μας και ας μην ήταν στο νούμερο μας»




Υγ. Καλως ήρθες Πέδρο Μπύρα από την Πορτογαλία και όχι από το Μεξικό, ως συ-συγγραφέας. 

11 σχόλια:

  1. δε θα διαφωνίσω μαζί σου, μόνο που σου ζητώ να μεγαλώσεις τη γραμματοσειρά. γκαβώθηκα που γκαβώθηκα λόγω ηλικίας, βοήθα μας να διαβάζουμε καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υποθέτοντας ότι τα παίδια στην φωτό ανήκουν σε εσένα τότε πια ηλικία καλή μου γυναίκα?...Οκ, θα την μεγαλώσω (ναι την γραμματοσειρά εννοώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο δίκιο έχεις στο κομμάτι άλλο κλάψα, άλλο κλάμα!
    Οι περισσότερες γυναίκες όχι μόνο δεν ανέχονται έναν ευαίσθητο άντρα, αλλά δεν ξέρουν και πως να του φερθούν εκείνη την στιγμή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα πόδια δικά μου είναι. μονο που τα πόδια δε γερνάνε όπως τα μάτια!

    έχουμε και μια άλφα μυωπία!!!
    για την πρεσβυωπία θα πω άμα δεν τα βλέπω μετά την αύξηση του μεγέθους των! (των γραμμάτων εννοώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @partali "αλλά δεν ξέρουν και πως να του φερθούν εκείνη την στιγμή..." ωραίος ρε φίλος, είπες πολλα...

    @ria εντυπωσιακό...αλήθεια.

    θα τα αυξήσω, τώρα αν δεν βλέπεις και τότε πρόκειται για μια βήτα μυωπία (οκ, μέτριο αστείο )

    έκανε επιτυχία το μέγεθος..χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τα γραμματάκια δεν τα μεγάλωσες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. νόμιζα απο την επόμενη ανάρτηση, μν βαράς ασούμε...
    ΤΩΡΑ??? πως σου φαίνονται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλύτερα είναι αν και θα τα ήθελα και πιο μεγάλα. τουλάχιστον βελτιώθηκαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. επειδη μου ζητηθηκε θελω να κανω 3 ανακοινωσεις

    ΙΔΟΥ

    Ο Πετρος με τις μπυρες μπηκε τωρα και στον τιτλο??? Κατι βρωμαει στο βασιλειο της Δανιμαρκιας!

    Ημουν σιγουρη ρε ΜΠΑΜΠΗ οτι καπου θα εβαζες το βυζι της Μενεγακη, σωραιος!

    Πολυ σωστα τα ειπες για τα γκομενακια και της γυναικες αλλα ρε συ, εγω δεν ειμαι ξανθια, που ειναι η φωτογραφια μου??

    υ.γ. δεν εχω αποφασισει ακομα πως θα αντιδρασω σε κειμενο του αναπηρου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ω και τι άμεσο response (που ξαναλέει κ ο παπ μου).

    Ο Πέτρος με τις μπύρες μπήκε και στον τίτλο και στον υπότιτλο και παντού ασούμε.

    Ποτε θα κοπει το αστειο(?) με το Μπάμπης?? ΚΑΙ ΝΑΙ, βυζί Μενεγακης μπαίνει παντού, απο youjizz,xnnx,youtube,google και παιδι και νέοι γονείς.

    δεν φταίω εγώ αγαπητή ανώνυμη, σε έψαξα στο γκουγκλ αλλα δεν σε εμφάνισε το πούστικο ασουμε! (το σωραίος έχει κλαπεί ήδη να ξέρεις.)

    Υγ. έχει ακόμα μέλλον η ανάρτηση του ανάπηρου, και ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΜΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κατσε, ο παππους σου λεει "αμεσο response"?? Νωραιος!

    Ο Πετρος με τις μπυρες την ακουσε απο το ποδοσφαιρικο κραξιμο και το γυρισε στα τουρκικα! Ευγε τεκνον, δωσε το σεναριο στον αντ1 να στο κανει στο πιτς φιτιλι "Πετραν, ο Αλκοολικος" και θα εχει και σικουελ οπως ο Χαρυ Ποτερ.. "Ο Πετραν και το mp3" κοκ.

    Γιατι να με βγαζει το γκουγκλ? αφου ειναι τειστλες! (Θυμησε μου να σου πω την ιστορια του σωραιος, πραγματικα αξιζει)

    τελος αγαπημενε ΜΠΑΜΠΗ, μην παραπονιεσαι, βλεπεις το κραταω μεταξυ μας, θα μπορουσε να ειναι χειρωτερα.

    υ.γ. Ειμαι ανοιχτη σε προτασης υπογραφης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή