Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Στη Ρώμη ο Τοροσίδης για τζίφρες (ίσως και Roma Pizza?-ο δημοσιογράφος μας πετούσε χαρταετό κατά το δείπνο οπότε μας διέφυγε αυτή η σημαντική πληροφορία).


Στη Ρόμα( α, ρα κει που παίζ ο Τοτ’ α,ντιπ στούρνους ίσι;;) συνεχίζει ο Βασίλης Τοροσίδης του Ευδουμηδίου και της Περσεφόνης, όπως ανακοίνωσε η ιταλική ομάδα που έχει συμφωνήσει σε όλα μα όλα με τον Ολυμπιακό. Στα γραφεία της είναι τώρα 14.37 ώρα κεντρικής Αφρικής και ανατολικής Ανταρκτικής γωνία ο διεθνής άσος μπαστούνι όπως με ειδοποιούν από το κοντρόλ.



Ο 27χρονος(πλην τα καλοκαίρια συν τα φθινοπώρια) ακραίος μεταλλάς μπ(λ)ακ είχε συνάντηση με τη διοίκηση της Ρόμα το πρωί της Τρίτης Σεπτεμβρίου(ώπα λάθος, αυτή είναι η οδός). Οι «τζιαλορόσι» (πώς λέμε ρώσοι, καμία σχέση) συμφώνησαν με το Γαύρο μετά από μία εξονυχιστική κ μακρόπνοη συζήτηση τριών λεπτών και πλέον απομένει το τυπικό μέρος της υπόθεσης, δηλαδή να περάσει από τα ιατρικά τεστ, να μαζέψει μαργαρίτες, να ξυρίσει τις τρίχες απ’τη μύτη και κατόπιν να βάλει την τζίφρα του έτσι όπως μόνο το εγκυρότατο ρεπορτάζ μας αποκαλύπτει.

Μάλιστα, ύστερα από ενδελεχή κ αδιάσειστη έρευνα στο twitter της Ρόμα, αναφέρεται απροκάλυπτα ότι ο Τοροσίδης (του Ευδουμηδίου κ της Περσεφόνης μην ξεχνιόμαστε) θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρόμπα και πως απομένει ΜΟΝΟ η συμφωνία στο οικονομικό μέρος που όπως γνωρίζουμε όλοι είναι μια πολύ απλή διαδικασία καθώς και να ψήσει μπριζολάκια για τον πρόεδρο σε μέτρια φωτιά.

Pedro Σούρας Cervejas

Η αληθινή είδηση-μη χέσω :http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/364122-symfonia-olympiakoy-me-roma-gia-toro

ΥΓ. Το κείμενο γράφτηκε από τον pedro μια μεγάλη μεταγραφή στο μπλογκ που θα μας κάνει (βρε αι στα διάλα ) την τιμή, να μας γράφει από το μακρινό και εξωτικό μεξικο(?).

12 σχόλια:

  1. χαχαχα προτιμώ τέτοιου είδους ειδήσεις από τις υπόλοιπες του χαζέττα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλτατε πεντρο (γουατεβα), κανε μας τη χαρη με τα ποδοσφαιρικα και τζασε απο το μπλογκ του μπαμπη γιατι ειμαστε γυναικες και δεν καταλαβαινουμε ΦΑΚΙΝ ΧΡΙΣΤΟ. με τον τονο στο ο. και αμα θες να πεις κατι για μπαλα κανε ενα κουιζ τυπου μπουφον εναντιον τσεχ, ποιος ειναι ο πιο χοτ τερματοφυλακας! οσο για σενα μπαμπης, τοσο ευκολα το ξεπουλησαμε το μαγαζακι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1)μπάμπης? αλήθεια?
    2)Ο πέδρο -θεωρητικά,ναι μόνο στο μυαλό μου- είναι υπο δοκιμη μέλος του μπλογκ
    3)αμα κάνει τέτοιο κουιζ -ναι, ΠΡΑΚΤΙΚΑ- ΔΕΝ θα είναι πια μέλος του μπλογκ
    4)το madonna δύστυχος ή ευτυχώς ΔΕΝ ξεπουλιέται ΚΥΡΙΟΙΙΙ!
    5)μπάμπης? αλήθεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό είναι ρεπορτάζ!
    Δυο Corona στο παλικάρι από εμένα!

    υγ: Επειδή το προφίλ σου οδηγεί στο Google+, γράψε εκεί καμιά πληροφορία για να οδηγηθεί ο κόσμος στο blog σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αγαπημενε μπαμπη, μαθε οτι δεν μπορεις να μιλας για ραπ και μπιντεδες (οχι στο βυζαντιο, μη μπερδευεσαι) και ξαφνικα να ερχεται ο πετρος και να μιλαει για ψαρια στη ιταλια (ελπιζω να το πιασες). δεν εχει λογικη αλληλουχια η θεματολογια σου. η μηλα η πορτοκαλια, η ξανθια η μελαχροινη, κοκ. κατα τ αλλα δεν σε καταβαινω, γιατι σε χαλαει το κουιζ? θες να το κανουμε Κασιγιας εναντιον Περουκινι? ναι, προφανως θα προφερερεται Περουτσινι αλλα το περουκινι του δινει αλλη νοτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @partali Έμα τι νομίζεις πως ανεβάζουμε εδω μέσα παπάρες ειδήσεις όπως του χαζέτα (Αλα πρόεδρας). Το έφτιαξε, σε ευχαριστώ πολυ μαν για τν παρατήρηση!

    @Ανώνυμε Αγαπητή μου φίλη Μπάμπης? Μπάμπης λοιπον, τα μισά μπλόγκ που διαβάζω (δεδομένου του προηγούμενου μπλογκ μου) είναι αθλητικά, συνεπώς τι πειράζει να mix-up και λίγη μπαλίτσα ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ απο το καυτό(?) Μεχίκο!?! Και για να είμαστε κυριλέ όταν μπεί τέτοιο κούιζ θα πρέπει να είναι πολυ πιο ενδιαφέρον απο αυτά, οπότε σε θέλω πιο δυνατή στις προτάσεις σου ασούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Ιταλος. Μπαμπη, αν θες να μιξαρεις κατι απο Μεξικο, μιξαρε καμια κεσαντιγια γιατι ειναι μεσημερι κ πεινασαμε κιολας. αν ειναι ετσι το χωραφι (μπατε σκυλοι αλεστε), να γινω κ εγω μελος του μπλογκ και να γραφω για τις τασεις στα μανο αυτο το χειμωνα, και να μπει κ η μανα μου να γραφει καμια συνταγη για λαχανοντολμαδες. αν σε επιασε νοσταλγια για τις ενδοξες μερες των αθλητικων με τις 500 σημαιουλες ΞΑΝΑΝΟΙΞΕ ΤΟ. nuff said!

    υ.γ. τραβα ρωτα καμια κοπελιτσα (απ αυτες με τα φουξ μαλλια κατα προτιμηση), αν βρισκουν ενδιαφερον το κουιζ μου και τα ξαναλεμε, ΜΠΑΜΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλέ μου άνθρωπε Ιταλέ ΜΠΑΜΠΗ πώς σε ήρθε το μεξικό;;
    Πορτογαλέζικο είναι το Cervejas ;)

    Μαχόμεθα για σωστή ενημέρωση(το άρθρο μιλάει από μόνο του) από όλα τα μήκη κ πλάτη αυτού του μάταιου πλην τσαχπινοζουζουνογαργαλιάρικου πλανήτη!

    Καλό πσκ μούτρα κ επανερχόμαστε με ακόμη μία είδηση βόμβα σύντομα!

    @Ανώνυμη, τι το ιδιαίτερο έχουν τα φουξ μαλλιά εκτός από το να είναι φουξ;
    Για την ιστορία ο Μπουφάν είναι ο πιο χοτ τερματοφύλακας σε ένα τεράστιο γκάλοπ με δείγμα έξι κοριτσιών που έχω κάνει με δεύτερο τον τζόρβα-σχόλια του τύπου ο τζόρβας δν είναι τερματοφύλακας να εκλείψουν παρακαλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Αν και δεν χρειάζεται η παρακάτω ενημέρωση επειδή σε συμπαθώ θα στην δώκω ασούμε, το μπλογκ θα περιλάμβανε και τον πετρο-πίτερ-μπυρα-σερβαντες-ντελα-μαρια-λόπεζ απο την αρχή απλα λόγω τεχνικών προβλημάτων δεν έγινε. Τώρα αν εσύ ή η φίλτατη μητέρα σου θέλετε ή πιστεύετε πως έχετε κάτι ενδιαφέρον για το madonna γράψτετο (και εγώ θα σας γράψω...), και μπορει να ανέβει ασούμε!

    @PeterBeers είπα να αυτοσχεδιάσω μια φορά, αλλα πάλι μπάλες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα, όκεικ, αρκεί η προσπάθεια!
      Αναμένουμε άρθρο από την κυρα Ανώνυμη!!

      Διαγραφή
  10. @Ιταλος, ΜΠΑΜΠΗ αγαπημενε μου φιλε, δεν εχω καμια φιλοδοξια να ανεβει κειμενο μου σε μπλογκ, μου φτανει να λεμε ανεκδοτα στο λεωφοριο. το εντασω στη ιδια κατηγορια. Εγω μιλησα για συνοχη κειμενων, και ναι αν μιλαμε για ποτ πουρι θεματων θεωρω οτι εγω κ η Κυρα Πεπη εχουμε πολλα να προσφερουμε. Επισης θα μπορουσες να κοτσαρεις απο διπλα ενα μπανερ του BAMIX. το θυμασαι? 3 τα ξημερωματα τελεμαρκετινγκ? 15 χρονια ελβετικη ποιοτητα, χτυπαει, ανακατευει, αφρατευει, πολτοποιει?? Μονο που δεν μας απαυτωνει κιολας..

    @Καποιος Πετρος που πινει μπυρες? Ο Τζορβας εχει παρει αγκαλιτσα ενα σκυλακι για να το βγαλει απο το γηπεδο εν ωρα ματσ οποτε δεν θα τον χαντακωσω. Ακομα. Σε ευχαριστω που επιβεβαιωνεις την ζητηση ενος τετοιου θεματος απο το αναγνωστικο κοινο, αν και θα διαφωνησω με το αποτελεσμα της ερευνας σου, Κασιγιας δαγκωτο.
    Τελος, για να αναλυσω την ΕΥΣΤΟΧΟΤΑΤΗ ερωτηση περι φουξ θα χρειαστω την αδεια του ΜΠΑΜΠΗ μιας και θα κανω κυριολεκτικα κηδεια με ξενα κολυβα. Οποτε αναμενεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή